Yoga tegen Rugpijn
Home

Yoga Natuurweek

Yoga Natuurweek in Midden Frankrijk 10 tot en met 17 oktober 2021


Na het grote succes van de eerste Yoga Natuurweek in augustus van dit jaar, heeft Deesi Stunnenberg een speciale herfst Yoga Natuurweek georganiseerd. Dagelijkse yogalessen afgewisseld met boswandelingen waarbij we paddestoelen, bramen, kastanjes etc zoeken en leren om deze in ons voedsel te verwerken. Ook gaan we genieten van een klankschalenworkshop, bezoeken we twee middeleeuwse kastelen en een 12de eeuwse waterbron. We snoeien een eigen pad door een geheime vallei. Heerlijke maaltijden worden geserveerd drie maal daags. Houd je van yoga, natuur en wild kamperen: kom! Je verblijft in een vallei in een Nationaal Park nabij Limoges, Haute Vienne. Middenin een bos, met meer en riviertje nabij, kun je veilig wild kamperen met gebruik van warme buitendouche, ekotoilet en electriciteit. Wil je liever in een kamer verblijven, dan kan dit tegen een meerprijs van € 300,--.

Haute Vienne    Haute Vienne

 

Kosten: € 395,--.
(dit is inclusief 3 maaltijden per dag, fruit en drank. Dagprogramma bestaande uit yoga en speciaal programma in de middag. Vrij kamperen in de vallei).
Bijkomende kosten: entree tot kastelen, 2 maal uit eten op z'n frans (beide afhankelijk van de COVID maatregelen), de reis, eventueel verblijf in huisje/kamer.

Haute Vienne   Haute Vienne

Praktisch: vanuit Amsterdam is het ongeveer 8,5 uur rijden in de auto. Zelf rijd ik er in 1 dag naar toe. Je kunt eventueel als tussenstop goedkoop overnachten in een "Formule 1 motel A1"in de buurt van Parijs (€ 40,-- ). Per trein reis je naar station Limoges Benedictine of Thiviers, waar ik je ophaal met de auto, Hier vraag ik € 20,-- voor. Wil je je opgeven, stuur een email naar idees2@hotmail.com.

Yoga-Natuurweek in de Haute Vienne.
Voor mij heeft de yoga-natuurweek precies datgene gebracht waar ik behoefte aan had. Verblijven op een prachtige, stille plek middenin de natuur, heerlijke en professionele yogalessen van Deesi als anker in de dag, avontuurlijke wandeltochten en spelen met klankschalen. De sfeer was ongedwongen, ontspannen en vrij. Met een open mind en verwarmd hart ging ik terug naar huis, met nieuwe energie en inspiratie en het voornemen om zeker terug te keren.
Wieneke Bakker

Wild kamperen onder de sterren. Wie droomt er niet van om onder een gigantische sterrenhemel bij je eigen vuurtje te zitten? Je tent opzetten, midden in de natuur, maar wel op een veilige plek. Met die gedachte ging ik op reis naar de Haute- Vienne, waar Deesi een vallei beschikbaar stelt voor een kleine groep kampeerders, die niet van campings houdt. De voorzieningen zijn basic, een buitentoilet en een heerlijk warme buitendouche. Een stekker om je telefoon of tablet op te laden. Wifi op het terras bij het huisje. Absoluut geen luxe onderkomen, maar wel precies wat je nodig hebt om in vrijheid te genieten van de natuur. Een prima plek om alleen tot rust te komen of samen als vertrekpunt te hebben voor wandelingen in de natuur naar de riviertjes in de buurt waar je kunt afkoelen op warme dagen. Het gebied is niet toeristisch, veel bos, kleine bospaden en rustige wegen. Oude oorspronkelijke bebouwing en boerenhuizen. De GR4 loopt over het domein en maakt deel uit van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Er is een erg leuk typisch Frans familierestaurantje in de buurt met een 5 gangen middagmenu voor € 14,- incl. een karafje rode huiswijn. Deesi heeft veel ervaring in het geven van Yoga. Haar specialiteit is Yoga tegen Rugpijn, een vorm van yoga die ook fijn is voor mensen die geen rugpijn hebben. Zij kan zowel privé-sessies verzorgen als werken met kleine groepen - tegen een vergoeding uiteraard. Haar yoga werkt direct versterkend en verdiepend. Als je geen zin hebt om zelf te koken, kun je heerlijke maaltijden bestellen. Laat je verrassen door de avontuurlijke, creatieve, vrolijke en vrije sfeer op deze unieke plek.
Juli 2021, José van der Meij, NLP- trainer en coach.

Haute Vienne

Wild Kamperen in de Haute Vienne

Veilig wild kamperen, middenin een bos, op een prachtige weide, met beschikking over een warme buitendouche, ecotoilet en electriciteit. In de avond kun je een vuurtje stoken voor je tent. Kosten €15,-- p.p.p.nacht.
Tegen extra betaling kun je een yogales boeken en/of een heerlijke maaltijd bestellen.


contact - home - back to top
Contact
Wekelijkse lessen
Workshops
Yoga Natuurweek
Burlende Hertenwandeling
Docentenopleiding
Ladakh
Rajasthan
Kunst