Yoga tegen Rugpijn
Home

Retraite Goa en Ayurveda

van 1 februari tot 20 februari 2019


Heerlijk: in de winter naar de zomer! Strand en gezondheid! We beginnen de dag met een yoga-les waarna een ayurvedisch programma volgt. Je kunt kiezen voor een ayurvedische reinigingskuur ( elke dag een massage, plus kruiden en detoxen, met dieet en klisma's, onder begeleiding van een arts, ongeveer 550 euro voor 2 weken) of een ayurvedische versterkende kuur ( elke dag een massage, ongeveer 225 euro voor 2 weken).


hangmat


De rest van de dag is het heerlijk ontspannend vertoeven op het strand. Het is warm- ongeveer 30 graden. In overleg maken we uitstapjes in de omgeving: een lokale markt, een hippie-markt, een eeuwenoud fort in een jungle, Old Goa - de vroegere hoofdstad- met kathedraal, etc. In de avond zijn er optredens, van muziek tot theater.

strand

Ons verblijf in een klein dorpje aan het strand is simpel. Per overnachting betaal je ongeveer 10 euro. 3 maaltijden per dag ( tenzij je aan het vasten bent als onderdeel van de ayurvedische reinigingskuur) kosten ook ongeveer 10 euro. Een retour Amsterdam-Goa kost ongeveer 700 euro. Je betaalt Deesi 350 euro voor de organisatie en begeleiding van deze retraite, plus dagelijks een yoga-les.

goa_geel

Het is mogelijk om na de Rajasthan-reis mee te gaan naar de Goa-ayurvedische-retraite; ook is het mogelijk je verblijf in Goa na de retraite met 1 of 2 weken te verlengen.
Ben je geïnteresseerd, stuur dan een email naar idees2@hotmail.com, ook voor verdere informatie.

 

contact - home - back to top
Contact
Wekelijkse lessen
Workshops
Privé consult
Natuurwandelingen
Docentenopleiding
Ladakh
Rajasthan
Goa
Kunst