Yoga tegen Rugpijn
Home

Stiltewandeling

Een wandeling door een prachtig stuk natuur: de Amsterdamse Waterleidingduinen, waar we vrijwel zeker herten tegenkomen. De wandeling stemmen we af op jouw behoefte: hoe lang wil jij lopen, hoeveel yoga/meditatie/natuurbeleving wil jij. In contact met de natuur kom je werkelijk tot rust en ontspanning. Deze wandeling is geschikt voor mensen met (rug)pijn. We lopen in stilte met z'n tweeen, tenzij jij liever met een groep loopt, of wanneer je je als groep of familie opgeeft.
Als jij in Amsterdam woont, een auto hebt en met de auto wilt gaan, rijden we met jouw auto naar de duinen. Of we nemen bus 80, rond 12.30 uur, op busstation Marnixstraat. Voor mensen van buiten Amsterdam spreken we af bij station Heemstede-Aerdenhout. Je mag een hele middag reserveren voor deze stiltewandeling.

Je betaalt € 25,-- per wandeling.

Stuur een email naar idees2@hotmail.com als je een stilte wandeling wilt boeken.

docente met Vos in waterleiding duinen

Reacties:

Vanwege pijn in mijn onderrug die ik vooral voelde bij wandelen en bij werken in de tuin, besloot ik een reeks van 13 lessen van Deesi te volgen in De Roos. Daar leerde ze ons een vijftal yoga-oefeningen die bij regelmatige oefening inderdaad effectief blijken te zijn. Een half jaar later kreeg ik de uitnodiging om mee te doen aan een wandeling in de Waterleidingduinen met de anti-rugpijn-yoga-oefeningen. We waren met z’n drieën en het was heerlijk weer, ideaal!. We begonnen bij een grote beuk om de energie daarvan in te voelen. Daarna zette Deesi er stevig de pas in en volgden we haar over allerlei kleine hazenpaadjes; ze bleek het gebied goed te kennen. Na iets van een half uur stopten we bij een duinpan in de zon, gingen op ons matje of dekentje liggen en deden enkele van de bekende oefeningen. Heerlijk was dat! Daarna weer zo’n half uurtje lopen langs de mooiste plekjes, weer wat oefeningen en dat ging zo een aantal keer door. Aan het eind van de wandeling voelden we weer de energie van een grote boom in onszelf. We sloten af met een drankje op het terras van Pannenland , waar een paar heksen ons toelachten….. Vervolgens nam Deesi ons weer mee in haar auto naar haar huis. Het was een heerlijk ontspannende en ook gezellige middag.
Een volgende keer doe ik zeker weer mee!

Wim van Schie

 

Herten in de waterleiding duinen

 

Een zaterdagmiddag wandelen met Deesi en de anderen
heb ik ervaren als een verdiepende binding.
Mijn tijd loswekenvan al mijn ja maar-en en dan met iedere pas
mijn leven nog iets meer te ontzwaren.
Een wandeling door de Watersche Duinen doet
mij vergeten wie ik ook weer was.

Justine in Amsterdam

Ganzen in de waterleiding duinen

contact - home - back to top
Contact
Wekelijkse lessen
Workshops
Privé consult
Skype consult
Stiltewandeling
Docentenopleiding
Ladakh
Rajasthan
Kunst